WebmasteR
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2006, 14:44:36 »
Merhabalar.Ben Adem TÜRK.Bu sitenin alt yapısından ve sitenin teknik işleriyle ilgilenen kişiyim.Bilgisayar öğretmeniyim.25 yaşındayım.
Bilgi Paylaştıkça Artar...
KahveMolasi.Net
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2006, 14:44:36 »
~Deli Mavi~
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2006, 20:27:19 »
Merhaba Ben Deli Mavi yani Kahve Molasının mavi şiir'i. Merak içindeyim acaba burada da şiir arşivi yapabilecekmiyim?
A. Turgay CETİNKILINÇ
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2006, 00:20:53 »
Ben küçük bir tarlakuşu yum. Çok uzaklardan geliyorum. Yolumu kaybettim ve kendimi burada buldum... Burası neresi acaba, bir bilen var mı... Ben ; Turgay Çetinkılınç. Bursa da oturuyorum. Müzmin bir bekarım. 1976 senesin de eşimden ayrıldım. Bir oğlım var. Evli ve ayrı oturuyor. İşsizim ve kendime iş arıyorum. Derler ki ; arayan bulurmuş. Ben hâlâ tam olarak anlayamadım. Arayan acaba neyi buluyormuş. Ben daha bir şey bulamadım... Ben şimdi bu ilânımın ücretini nereye ödeyeceğim... Huuuuuuuu.. Sesimi duyan var mııııı.... Ben burada kesin kez yolumu kaybederim... Bak şimdi yine dilimin ucuna toplanıverdiler şu yaramaz kelimeler. Ben en iyisi mi ; şimdi sessiz kalma hakkımı kullanayım. Yoksa yine kulaklarım uzayacaklar... Sevgilerimle. Turgay Çetinkılınç
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2007, 01:03:06 Gönderen: tarlakusu »
Dile makas vurdular, Ellere satır. Söz bitti, yazılar durdu. Derin bir sessizlik sardı mahşeri. Sayfalar kalemsiz, Satırlar uçamaz oldu havada...
bayim11
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2006, 20:34:34 »
Merhabalar... Siberalem , kahvemolasi.net derken şimdide Kahvemolasi org da buluşacağız galiba .. Hayatımda hiç bu kadar şanslı olmamıştım. Dünyanın en güzel insanlarıyla buluşmak kaç kişiye nasip olurki. Hepinizi çok seviyorum... İnşallah burada her defakinden daha başarılı olursunuz... Biz de ucundan yardımcı olabilirsek ne mutlu.bize....
bayim11
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2006, 20:40:56 »
Bu arada kendimi tanıtmayı unutmuşum heyecandan... 46 Yaşındayım. Evliyim .Altı ay öncesine kadar iki oğlum , eşim ve ben beraber yaşıyorduk . Çoğu kardeşimin de bildiği gibi küçük oğlumu kaybettikten sonra , emekli oldum .Eşimle Bilecik,te yaşıyoruz . Oğlum 9 eylül de izmir de okuyor .Allah nasip ederse bu sene bitiyor.... Zamanla gerektiği kadar tanışacağız inşallah...
KahveMolasi.Net
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2006, 20:40:56 »
çamçak
« Yanıtla #6 : 24 Mayıs 2006, 08:40:33 »
Merhaba dostlar, ben çamçak. İşte bildiğiniz kımız içilen çamçak yani. 40 yaşındayım, evliyim ve uç çocuk babasıyım. Ankara'da yaşıyorum, Bir kamu kurumunda yönetici olarak çalışmaktayım. Ha bu arada Adanalıyım. Elhamdülillah Kadirliliyim. Hepinizi seviyorum. Sizin gibi güzel insanlarla bu nezih ortamda bir araya gelip sohbet etme ve paylaşımda bulunma imkanı sağlayan ve bu güzel siteyi kuran saygıdeğer Nur ablamı kutluyorum. Sevgi, saygı, selam ve muhabbetlerimle.
Söz mü?
KahveMolasi.Net
« Yanıtla #8 : 31 Mayıs 2006, 09:59:59 »
doganay67
Sınırsız GOLD ÜYE
Kahve Molası Yazarı
sevmesini bilki sevilesinnnnn
Oyun Kupalari
Gunslider
Top Bulma Oyunu
Araba yarışı
Tetris 2
Engelli Yürüyüş
Durumum
Maskotum
« Yanıtla #9 : 13 Temmuz 2006, 18:39:23 »
selam dostlarım deyip bende gerekeni yapmak için siz değerli dostlarımın yanında yer almak için burdayım tabiki nmı değer doğanay67 ama isim olarak mustafa gürsoy karamanda 1967 aralığının 12 sinde doğmuşum lise hayatında kamu kurumuna atılmış sonradan kendi imkanlarıyla 2 yıllık ünüversite bitirmiş gariban biriyim
sevmesini bilki sevilesinnnnn
buffy
« Yanıtla #10 : 01 Ağustos 2006, 14:31:02 »
Merhabalar,
29 yasinda 7 ve 5 yasinda iki kiz annesiyim,aranizdan olmakdan memnunluk duyuyorum 9 seneden beri nurlan bir dostlugumuz var daha yakinen birbirimizi görmek nasip olmadi,bende bundan tek dertliyim
herkese saygilar diliyorum
Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,O Da Bugündür
Şule Akar
« Yanıtla #11 : 05 Ağustos 2006, 09:42:59 »
merhaba kahvemolası ailesi bende diğer sitede sevgili canefem sayesinde sizlerle tanışıp aranıza karışan biriyim şule akar 12.07 1964 doğumlu yengeç burcuyum. 2000 yılında boşandığımdan beri annem babam ve kızkardeşimle istanbul pendikte yaşıyorum. Çocuğum yok. Eşimden bana yadigar terrier cinsi 1 numara 11 yaşında bir köpeğim var. Boşandığım tarihten beri inişli çıkışlı iş hayatımın sonunda uzun süredir işsizdim. Son bir aydır medikal bir firmada yöneticilik yapmaktayım. Mesleğim yönetici sekreterlik. Pendik-küçükyalı arası gidip gelen, dostları ile birlikte olmaktan keyif alan biri olarak aranızda olmaktan mutluyum Sevgili lal başta olmak üzere burdaki dostlara kucak dolusu sevgi ve saygılar
hayat iki sonsuz karanlık ortasında yanan bir kibrit şule'sidir.
nergis
« Yanıtla #12 : 07 Ağustos 2006, 16:15:01 »
Merhaba .. ben menekse777..burada bulunan arkadaşlarıma sağlıklı uzun ömürler diliyorum..kahve tadında.. sevgiler....
mavikoy
« Yanıtla #13 : 07 Ağustos 2006, 18:20:25 »
Merhaba ben Ömer aranıza tesadüfen siberdeki kahve molasında görüp katıldım.Hatta üyelik onayım gelsin diyede uzunca bir süre bekledim,tamda beni kabul etmiyecekler derken baktımki onayım gelmiş.Her iki kahve'yide yeni yeni tanımaya çalışıyorum,Burada başka sitelere gitmeye gerek kalmıyacak kadar güzel konular var.Uzun birliktelikler dileyerek benden şimdilik bu kadar diyorum.
masumgece
« Yanıtla #14 : 08 Ağustos 2006, 11:50:34 »
merhabalar burdayım galiba Adım Ömer ,Ankara da ikamet ediyorum .Galiba 52 yaşındayım. 53 olmaya az kaldıda..
masumgece